Du er her. Ejby-Harndrup og omegns jagtforening > Aktiviteter > Skydning > Feltskydning

Jagtfeltskydning

Christina A Nissen
22518575


D. 28 april gik turen til Boris, hvor vi stillede hold fra Inslev og Ejby Harndrups og omegns jagtforening.
Efter indcheck og udeling af holdkort, blev vi kørt i bus ud til 1 post som var en teori post dem var der tre af på turen.
To jagtlovsrelaterede spørgsmål og en afstandsbedømmelse. Vi klarede os pænt med 21 point ud af 29 mulige.
 
31646824_10215852903016790_2626552288835010560_n.jpg
Skydningen var som vanligt på silhuetter ud skåret af træ, så det var temmelig svært at bedømme center præcist. Afstanden varierede mellem 15 til 180 meter, så den var ikke så udfordrende. Til gengæld blev afstanden ikke oplyst, så en ekstra udfordring i beregningen af et præcist skud.
 
Stillingerne varierede som altid fra siddende til stående, med diverse hjælpemidler. Vejret var absolut i top med lune temperaturer og igen vind.
 Så alt i alt en fremragende og hyggelig dag, hvor alle fik testet deres evner og udstyr.Hvis Du er blevet interesseret i at prøve jagtfeltskydning vi jeg opfordre dig til at tilmelde dig til enten kreds 5 kvalifikationsskydning d. 9/6.
Det foregår i sønderjylland. Man behøver ikke skyde kvalifikation, man godt deltage som en alm konkurrence skydning.

D. 1 maj bliver der åbnet op for tilmelding til Hindsholm skydningen d 8-9 september.
Den kan absolut også anbefales. Begge de to ovenstående findes inde under aktiviteter på DJF hjemmeside, hvor der iøvrigt findes mange andre sublime jagtfeltskydnings arrangementer. 

 

 Hvis du sidder og har spørgsmål til noget eller har fået lyst og lige skal have hjælp til noget så spørg eller ring til mig.
 
Håber at se dig på banen...
Christina Askholm Nissen