Find de rigtige ting til din jagthund, så I bliver klar til jagtturen

jagthund

Mennesker og hunde har jaget sammen i rigtig mange århundrede. Måske endda nogle årtusinder. Traditionen fortsætter til den dag i dag, og mange jægere mener at man slet ikke bør gå på jagt uden hund. Som du ved, er det også påkrævet at man anvender hund til apportering af for eksempel fuglevildt. På denne måde fungerer hunden som en medhjælper på jagten, men selvfølgelig også som en trofast del af familien. Find det rigtige udstyr, så du kan træne din hund optimalt.

Vælg foderet med omhu

Det er selvfølgelig vigtigt at vælge det rigtige foder, som passer til ens egen hund. Man bør tage valget ud fra sin hunds vægt, så man ved at den trofaste ledsager får den rigtige mængde kalorier indenbords før og efter jagt. Du kan selvfølgelig også gå til dyrlægen for at få en anbefaling til hvilken specifik type kost du bør give hunden. Derefter kan du gå på nettet for at finde forskellige priser på den samme vare, så du kan få det billigste tilbud på hundens foder.

Ting til jeres træning: Hunde- og katteudstyr

Det er en god ide at have noget legetøj liggende til din hund. Du kan let finde hunde og katteudstyr på nettet, og hundelegetøj kan findes til ganske rimelige priser. Styrk båndet mellem dig selv og din jagthund, og find noget godt hundelegetøj som passer til din hund.

Godbidder

Når man går på jagt kan det være en god ide at have nogle godbidder til hunden. At have ekstra snacks til hunden gør det en hel del lettere at træne. Træn eventuelt apportering, hvor hunden får en godbid når den har gjort sit arbejde korrekt. Du kan finde alt til hund og kat på nettet, til priser som ofte er billigere end de fysiske butikkers.