Har du hørt om rygsækstolen?


Ta’ ud og oplev den smukke natur

Naturen og vandring i den er for alvor blevet et populært element. Særligt under denne corona pandemi har mange danskere fået øjnene op for denne form for sport og aktivitet. Nedlukningen af det danske land har medført at mange mennesker har været nødsaget til at tænke i andre og alternative baner; hvorfor jeg også tror, at man har følt sig ekstra godt tilpas, når de har trukket sig tilbage i naturen – og bare nydt den!

Personligt er jeg også meget, meget glad for at bruge naturen. Jeg elsker at gå lange turer, hvor mine tanker kan få ro og jeg kan fordybe mig. Fordybe mig i nuet, i en god samtale eller i min lydbog, som jeg flittigt har med som trofast allieret under mine gåture. Et tiltrængt pusterum og åndehul fra hverdagens stress og jag – og fra den en verden der, det sidste års tid, har fyldt os med flere negative nyheder end positive.

Med sørg for at du altid kan få et hvil – når og hvor du vil!

Særligt holder mange af – deriblandt mig selv – at medbringe alt lige fra en madkurv til en kop kaffe. Ofte er det mest problemfyldte at finde et spot, hvor man kan smække bagenden i og slå benene op. Derfor blev jeg også meget begejstret, da jeg blev præsenteret for ideen om rygsækstol – en genial kombination af en rygsæk og en stol, som samtidig gør, at du altid har det berømte spot indenfor rækkevidde.

Derudover behøver du ikke både at slæbe afsted med den store rygsæk og den klassiske campingstol under armen – her er der altså slået to fluer med ét smæk. Smart!

Desuden falder denne idé på et ganske tørt sted, hvis du spørger mig. For i disse tider, med afstand, håndsprit og virus, er skoven blevet et velbesøgt udflugtsmål, hvor mange danskere har set snittet til at genforenes med deres kære familiemedlemmer. En fornuftigt og corona-venlig (det er åbenbart et ægte ord nu) at ses med sin nærmeste på. Her vil denne rygsækstol også for alvor have sin berettigelse.

Som I nok kan høre, er jeg ganske begejstret for denne idé – og kan allerede forestille mig, hvor ofte jeg ville anvende den. Jeg forestiller mig allerede at medbringe den fra lige til længere vandreruter og på stranden.

Så sørg altid for, at du kan få et hvil – nå og hvor du vil. Uden begrænsninger.